Skip to main content
Cara Penjagaan Anak Ikan Laga Baru Menetas

Cara Penjagaan Anak Ikan Laga Baru Menetas

Cara Penjagaan Anak Ikan Laga Baru Menetas

CARA PENJAGAAN ANAK IKAN LAGA, Betta Mfa, CARA PENJAGAAN ANAK IKAN. Gambarajah diatas menunjukkan anak ikan laga yang baru menetas.
2:13. anak ikan laga umur 2minggu lebih HD – Duration: 1:21. rosdi mohamad 115,500 views · 1:21.
anak ikan laga umur 2minggu lebih FB BETTA SHOP AQUARIUM 9/5/2013.. Cara memberi makan.
cara membuat microworm. Microworm adalah ulat yg bersaiz seni dan sesuai untuk anakanak ikan yang baru menetas dan sesuai sebagai makanan pertama .
Kami berkongsi cara ternakan Ikan Laga mudah giler. (biar diorang sms dulu baru buat projek). tu .laga jantan jangan keluarkan ..laga jantan akan menjaga telurnya sampai menetas dan sehingga pandai berenang .selepas anak laga itu .
Membantu pembesaran anak ikan peringkat awal.. lebih kecil dari BBS baru menetas menjadikannya makanan yang sesuai untuk anak ikan baru menetas yang bermulut seni.. Panduan cara biak, jaga dan guna yg betul.. Buy 100% Guarantee Sampai Hidup, PA Life-Food Microworm makanan anak ikan laga betta.
CARA PEMBIAKAN IKAN LAGA SANJI BETTA. Penjagaan Telur. Kaedah lain ialah dengan menyediakan brine shrimp nauplii (Artemia) yang baru menetas.. Setelah anakanak betta berumur 3 bulan, ikan jantan mulai aggresif dan perlu .
apa makanan untuk anak ikan yg baru menetas dari telur. thnks dgn perkongsian blog anda. amirul rosli berkata.[Reply to comment] 17 Januari 2014 1:10 .

Writen by

plaag

Writen By plaag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *