Skip to main content
Cara Hilangkan Anak Batuk

Cara Hilangkan Anak Batuk

Cara Hilangkan Anak Batuk

Jika sebelum ini ada ibu yang kongsi tip guna gula dan bawang sebagai petua hilangkan batuk bayi, kali ini ada ibu yang guna kentang pula!
BATUK DAN SELESEMA PADA BAYI Semua ibu bapa akan risau apabila bayi mereka dijangkiti batuk dan selesema. Bayi akan meragam dan menangis .
Petua Hilangkan Batuk Bayi – Buah hati tercinta apabila menghadapi masalah, sudah tentu kita sebagai orang tua akan berasa sangat terganggu.
Sebagai ibu, sekiranya anak atau bayi selsema batuk berkahak berterusan pasti akan membimbangkan. Bayi pula tidak digalakkan dengan pengambilan .
Ibu-bapa pastinya akan risau apabila si kecil mereka mempunyai batuk dan kahak yang berpanjangan sehingga menyukarkan anak kecil mereka untuk tidur.
korang yang ada baby WAJIB tengok video ni untuk panduan berguna. Cara ni boleh dilakukan di.
Anak anda juga akan meragam dan hilang selera makan.. Menyusukan ialah salah satu cara terbaik untuk melindungi kesihatan bayi anda sebab. dan ubat batuk sama kesannya dengan sirap yang tidak mengandungi sebarang ubat .
Cara Hilangkan Batuk & Selsema Bayi. 38347 likes · 112 talking about this. Membantu bayi anda dengan segera tanpa bahaya. Manarah ZeroD Junior!
Cara keempat, kalau anak kita dah boleh mengunyah, amalkan makan kismis sebanyak 21 biji setiap hari.. InsyaAllah batuk akan hilang… – Akhir sekali .
Anak saya baru menghadapi selesema. ada tak petua yang boleh merawat dan menghilangkan penyakit tersebut. kesian saya tengok bayi menangis,. anak sy juga kerap megalami selsema dan batuk..biasanya saya guna petua. Saya hanya gunakan cara ini untuk tiga orang anak saya sebelum ini.
Tentu ibu resah kalau bayi selesema, batuk atau demam. Ibu kena banyak-banyak sabar melayan kerenah anak, berilah tumpuan yang lebih sewaktu mereka .

Writen by

plaag

Writen By plaag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *